Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρόλευκη «μάχη» στο ΣΕΦ για τη Euroleague

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ερυθρόλευκη «μάχη» στο ΣΕΦ για τη Euroleague
Eurokinissi

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας “κοντράρονται” απόψε στο ΣΕΦ (21:15, Newsit.gr, Novasports 4) για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν για ένα ακόμα ματς σημαντικές ελλείψεις!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 στη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague, έχοντας περάσει νικηφόρα -πριν από λίγα 24ωρα- από το Βελιγράδι και την αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι τελ Αβίβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματά τους, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με την Μακάμπι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει… θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του στη Euroleague (έχει 4-4) τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στο 3-5, αλλά προέρχεται από “ηχηρή” νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (87-56) μέσα στο Βελιγράδι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αντικατέστησε στις 22 Οκτωβρίου τον Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία των Σέρβων και τίθεται αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, όπως και ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε “μεγάλο” ματς κόντρα στη “Φενέρ”. Ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

Στις περσινές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ο Ερυθρός Αστέρας είχε πανηγυρίσει τόσο στον Πειραιά, όποου επικράτησε με 90-86, όσο και στο Βελιγράδι, όπου είχε πάρει τη νίκη με 87-79.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Tο πρόγραμμα της βραδιάς

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπ Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 6)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (21:15, Novasports 4)

Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές (21:30, Novasports Start)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό (21:45, Novasports 5)

Τα χθεσινά αποτελέσματα (15/11)

Άλμπα – Βιλερμάν 68-73

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 73-71

Μπάγερν – Παρτίζαν 94-85

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα 94-71

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις