Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Χάρα ο Περέιρα για αντι-Μήτρογλου

Ο τραυματισμός του Μήτρογλου υποχρεώνει τον Βίτορ Περέιρα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βίτορ Περέιρα είδε στην προπόνηση της Δευτέρας δύο παίκτες που υπολόγιζε για βασικούς να μην μπορούν να προπονηθούν και έτσι υποχρεώθηκε να αλλάξει τα πλάνα του.

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να μείνει για 3 εβδομάδες εκτός δράσης και ο Χάρα είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης, στο ματς με την ΑΕΚ.

Για τη θέση του Ελαμπντελαουί δεν υπάρχει δίλημμα αφού ο Σαλίνο θα είναι ο παίκτης που θα παίξει στα δεξιά της άμυνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει μετά από ένα τρίμηνο τον Μποτία αντί του Σαντάνα ενώ και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο και όχι ο Μέγιερι που έχει παίξει σε όλα τα ματς του κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα