Σάββατο, 22 Ιουν.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Απαγορεύονται οι πτήσεις drones κι ελικοπτέρων στην Αττική λόγω του τελικού του Conference League

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Απαγορεύονται οι πτήσεις drones κι ελικοπτέρων στην Αττική λόγω του τελικού του Conference League

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ (22:00) της Τετάρτης (29/5).

Στην έκδοση ΝΟΤΑΜ προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις ελικοπτέρων και ελαφρού τύπου ιπτάμενων μέσων (drones κ.λπ), για λόγους ασφαλείας στο περιθώριο της διεξαγωγής του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδάλφεια.

Η οδηγία απαγόρευσης έχει ισχύ από την 14.00 ώρα της 29 Μαΐου 2024 έως και την 06.00 ώρα της επόμενης μέρας και καλύπτει περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής, στην οποία περιλαμβάνονται τα σημεία όπου θα διεξαχθεί η αθλητική διοργάνωση καθώς και σχετικές με αυτή εκδηλώσεις.

Της απαγόρευσης εξαιρούνται οι ειδικές και κρατικές πτήσεις και σε ύψος όχι μικρότερο των 5.000 ποδών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, με την αστυνομία να τα παρουσιάζει αναλυτικά την παραμονή του αγώνα (28/5), μετατρέποντας σε φρούριο την Opap Arena αλλά και την Αθήνα γενικότερα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις