Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Για… πάντα Πρίντεζης! Δάκρυα μετά το νέο συμβόλαιο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Γιώργου Πρίντεζη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι δυο πλευρές τα… βρήκαν, με τον Έλληνα φόργουορντ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δακρυσμένος εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. “Όλα πήγαν καλά” είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Σειρά παίρνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Στην ομάδα που από μικρός ονειρεύτηκε να αγωνιστεί και να τιμήσει θα συνεχίσει ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο “υπαρχηγός” του Ολυμπιακού συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/06) με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και μετά από περίπου 2,5 ώρες διαπραγματεύσεων, οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Ο Έλληνας φόργουορντ έδωσε τα… χέρια με την πλευρά των “ερυθρόλευκων” για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με αυξημένες αποδοχές. Άξιο αναφοράς πως -μετά τη σύντομη δήλωση του στους δημοσιογράφους για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό- εμφανίστηκε βουρκωμένος, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα, επιστρέφοντας στα γραφεία.

“Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου” ανέφερε ο 32χρονος Πρίντεζης.

“Όλα πήγαν καλά. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ”, ήταν η ατάκα του εκ των διοικητικών ηγετών του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε