Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα»

Ολυμπιακός για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι που δεν πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη θέση της για το Ατρόμητος – ΑΕΚ μέσω των νομικών εκπροσώπων της, ζητώντας να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

«Η διαδικασία δεν είναι πειθαρχική. Έχει κανονιστικό χαρακτήρα. Για τον ίδιο λόγο που έχει έννομο συμφέρον η ΑΕΚ, έχουν και οι άλλες ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία. Δεν φτάνει να λές ότι έχω ένα εκατοστό ποντο διαφορά στη κάθετη μέτρηση της οριζόντιας δοκού πρέπει να πει και πως τον διαπίστωσε. Αν το αποδεικτικό μέσο είναι μη νόμιμο, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Ετσι θα γινόταν στα ποινικά δικαστήρια.

Η ράβδος εξορισμού εξορισμού είναι άκαμπτη, μόνο το ακόντιο είναι εύκαμπτο αλλά αυτό δεν είναι ράβδος. Την κατακόρυφη δεν την μετράς σωστά με μια ραβδοταινία. Την οριζόντια δοκό τη μετράς. Ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής για να μετρήσει δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα. Το αποδεικτικό μέσο δεν είναι σωστό. Η απόφαση του διαιτητή να μη γίνει αγώνας είναι εσφαλμένη και πρέπει να διατάξετε τη διεξαγωγή του αγώνα», ανέφερε ο κ. Δημακόπουλος.

«Το άρθρο 19 του δικονομικού κανονισμού επιτρέπει την πρόσθετη παρέμβαση. Μιλάμε εδώ και 2.5 ώρες για μια μέτρηση. Αυτό δεν είναι πειθαρχική διαδικασία, είναι διαδικασία ορθής ή μη εφαρμογής του κανονισμού. Η ΑΕΚ λέει ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη, δεν έγινε ο αγώνας. Διαπιστώθηκε μια παράβαση και ο διαιτητής είπε ότι δεν πρέπει να γίνει. Η ΑΕΚ είπε ότι όλους τους αγώνες τους δίνει στο γήπεδο, αυτό θέλουμε κι εμείς.
Πρέπει με την απόφαση σας, ο αγώνας να επανοριστεί με τον σωστό τρόπο.

Δεν είπανε ποτέ ότι ο Ατρόμητος επίτηδες κατέστησε το γήπεδο αντικανονικό, τον κατηγόρησαν για απρονοησία που δεν είχε εφεδρικά δοκάρια και για τσαπατσουλιά. Αν τιμωρηθεί σήμερα, θα επέλθουν στη βαθμολογία συνέπειες μη αναστρέψιμες. Η μόνη ορθή απόφαση που μπορείτε να πάρετε είναι να επανοριστεί ο αγώνας σε ένα γήπεδο που να είναι όπως πρέπει, αν δεν είναι το γήπεδο του Ατρόμητου», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Καρπετόπουλος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις