Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Nα ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια γιατί χάσαμε πολλή με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: «Nα ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια γιατί χάσαμε πολλή με τη Ρεάλ Μαδρίτης»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (04/02) την Μπασκόνια στο δεύτερο ματς της “διαβολοβδομάδας” της Euroleague, με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό ρεκόρ των 4 ηττών στη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο σουτ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ματς με τη “Βασίλισσα”, αλλά και σε αυτό με τους Βάσκους που ακολουθεί, σημειώνοντας την ανάγκη να προετοιμαστεί σωστά πνευματικά η ομάδα. 

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης και αυτό που λέμε physicality επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να παίξουμε το παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως, πρέπει πνευματικά να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Για τα σημεία κλειδιά του αγώνα με την Μπασκόνια: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο transition. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο που είναι πολύ δυνατοί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις