Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Γκάζια” Μαρτίνς και έντονη ανησυχία με Χολέμπας

Ολυμπιακός Χολέμπας
ΦΩΤΟ Intime

Η ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό (13/11) φιλικό ματς με τον Ατρόμητο στου Ρέντη, έφερε τον εκνευρισμό του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και ανησυχία αφού ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Μόνο ήρεμος δεν ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά το εκκωφαντικό 5-2 με το οποίο ηττήθηκαν οι Πειραιώτες στο φιλικό ματς με τον Ατρόμητο και το έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες του, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (16/11).  

Από εκεί και πέρα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα του Χοσέ Χολέμπας. Ο 36χρονος μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αυτός, άλλωστε, ήταν κι ο λόγος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το ιατρικό τιμ, ωστόσο, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα και είναι καθησυχαστικό, αλλά σε κάθε περίπτωση η μαγνητική είναι που θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς, με τους “ερυθρόλευκους” να είναι επί ποδός, καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψει ο Χολέμπας και δεδομένης της απουσίας του Βινάγκρε -επίσης τραυματίας_ δημιουργείται τεράστιο κενό στην αριστερή πλευρά της άμυνας. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις