Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός γύρισε με κορονοϊό από την Ισπανία! Νέο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ

Ολυμπιακός γύρισε με κορονοϊό από την Ισπανία! Νέο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το τουρνουά της Euroleague στη Βαλένθια, έχοντας κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή του, αφού ένα από τα τεστ που έκανε η ομάδα, βρέθηκε θετικό.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε κατευθείαν να ακολουθεί τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας, ενώ θα πραγματοποιήσει και νέα τεστ για να εξεταστεί μια πιθανή διάδοση του ιού. Ακόμη δεν είναι γνωστό όμως, αν πρόκειται για παίκτη της ομάδας ή κάποια άλλο μέλος των Πειραιωτών.

Το νέο κρούσμα στην ομάδα μπάσκετ πάντως, δημιουργεί ανησυχία κι ενόψει της έναρξης της Euroleague, η οποία και είναι προγραμματισμένη για τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Ακυρώθηκε δε κι η Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα γινόταν σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Κατά την επιστροφή στην Ελλάδα από την Ισπανία η αποστολή του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 και ένα μέλος της βρέθηκε θετικό στο ιό. Άπαντες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Λόγω του κρούσματος Covid-19 και για την ασφάλεια όλων όσοι επρόκειτο να λάβουν μέρος σε αυτή, η προγραμματισμένη για σήμερα (18/9) Media Day αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημέρα και ώρα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις