Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η απίστευτη ατμόσφαιρα, οι ανάσες του Γουίλιαμς-Γκος και η πώρωση του Μπαρτζώκα στην ερυθρόλευκη παρακάμερα

Ολυμπιακός: Η απίστευτη ατμόσφαιρα, οι ανάσες του Γουίλιαμς-Γκος και η πώρωση του Μπαρτζώκα στην ερυθρόλευκη παρακάμερα
grab_youtube

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τεράστια νίκη από την έδρα της Παρτιζαν, για τη Euroleague. Η ερυθρόλευκη παρακάμερα μας παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες από την έδρα των Σέρβων, δείχνει τη μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών, αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά το “διπλό” σε παρκέ και αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Βελιγράδι της Παρτιζάν με 74-69 και παρέμεινε σε τροχιά 4άδας, με την παρακάμερα των Πειραιωτων να μας δείχνει μια… άλλη ματιά του αγώνα.

Η συγκλονιστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Παρτιζάν στην κατάμεστη “Stark Arena”, η βράβευση του Μιλουτίνοφ, τα καλάθια του κορυφαίου του Ολυμπιακού, Γουίλιαμς-Γκος, οι… ανάσες που πήρε σε κάποια στιγμή του αγώνα και οι πανηγυρισμοί των Πειραιωτών μετά το “διπλό” σε παρκέ και αποδυτήρια, είναι οι εικόνες που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς στην παρακάμερα του αγώνα.

Αυτή η νίκη έδειξε χαρακτήρα” φώναξε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, πανηγυρίζοντας στα αποδυτήρια, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι, δείχνοντας το πάθος αλλά και την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας στο Βελιγράδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις