Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ελβετική Σερβέτ πιθανή αντίπαλος στα προκριματικά του Europa League

Ολυμπιακός: Η ελβετική Σερβέτ πιθανή αντίπαλος στα προκριματικά του Europa League

Το πρωτάθλημα Ελβετίας ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει την πιθανή αντίπαλο που περίμενε από τη συγκεκριμένη χώρα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σερβέτ και Λουγκάνο πάλευαν για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ελβετίας. Την τελευταία αγωνιστική αμφότερες επικράτησαν εκτός έδρας και τελικά τη θέση κατέλαβε η Σερβέτ με 58 βαθμούς, η οποία αποτελεί πιθανή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League.

Η ελβετική ομάδα δεν μπαίνει άμεσα σε κλήρωση με τον Ολυμπιακό, αφού το εισιτήριο που παίρνει από το ελβετικό πρωτάθλημα είναι εκείνο του 2ου προκριματικού του Champions League, στον γύρο όπου βρίσκεται κι ο Παναθηναϊκός.

Οι δύο ομάδες θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων κι έτσι δεν γίνεται να κληρωθούν μεταξύ τους. Απέναντί τους θα βρουν τη δευτεραθλήτρια Βελγίου (Άντβερπ ή Ουνιόν ή Γκενκ) και τη δευτεραθλήτρια Ουκρανίας (Ντνίπρο ή Ζόρια).

Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα μπουν και στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, πάντα στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Σε αυτόν τον γύρο βρίσκεται ο Ολυμπιακός και μαζί με τη Σλάβια θα είναι στους ισχυρούς. Αντιθέτως, οι δύο ομάδες που θα αποκλειστούν από το Champions League, θα τοποθετηθούν στους ανίσχυρους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις