Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή φιέστα του πρωταθλήματος των Πειραιωτών στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή φιέστα του πρωταθλήματος των Πειραιωτών στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, κάνει στο ΣΕΦ την φιέστα για να γιορτάσει τον δεύτερο τίτλο στη φετινή χρονιά, μετά το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την φιέστα του για την κατάκτηση της Basket League 2023, με τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου να δημιουργεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Εξίσου εντυπωσιακή ωστόσο ήταν και η εκδήλωση, με το cube του γηπέδου να παίζει φάσεις από τις καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού για φέτος.

Μάλιστα δια στόματος Παναγιώτη Αγγελόπουλου έγινε γνωστή η είδηση πως το ΣΕΦ θα ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, κάτι που έφερε πανζουρλισμό στις εξέδρες. 

Στη συνέχεια αφού το τρόπαιο έκανε την είσοδο του στο παρκέ, ήταν η σειρά των παικτών να κάνουν την είσοδο τους, με ένα ένα ξεχωριστά να γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό.

Όπως είναι λογικό, τη μεγαλύτερη αποθέωση από όλους γνώρισε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα.

 

 

Τελευταίος πήρε το λόγο ο αρχηγός του Ολυμπαικού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ανέφερε πως ο κόσμος, αποτέλεσε την βενζίνη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις