Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η Λαμία του «έσπασε» αήττητα σερί

Ολυμπιακός: Η Λαμία του «έσπασε» αήττητα σερί
Eurokinissi

Κάτι… παραπάνω από μια απλή ήττα. Η Λαμία νίκησε τον Ολυμπιακό στο “Αθ. Διάκος” με το γκολ του Σλίβκα και… έγραψε Ιστορία, “κόβοντας” αήττητα σερί που κρατούσαν οι Πειραιώτες κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Super League “…ο Ολυμπιακός αγνοούσε την ήττα σε εκτός έδρας αναμέτρηση του για το πρωτάθλημα με ομάδα της Περιφέρειας για 43 διαδοχικά ματς και έχει διευρύνει το ρεκόρ όλων των εποχών για την Α’ Εθνική/Super League σε σχεδόν αξεπέραστα επίπεδα.

Η Λαμία έβαλε φρένο σε αυτό το επίτευγμα που είχε ξεκινήσει από τις 21 Οκτωβρίου 2018 και την ήττα των Ερυθρολεύκων στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0 χάρη στο γκολ του Πατρίκ Βουό. Από τότε, ο Ολυμπιακός επικράτησε στα 34 από τα παιχνίδια του στις έδρες της Περιφέρειας, ενώ τα υπόλοιπα εννέα ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είχε το απόλυτο στις αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Λαμία, αφού σε 13 παιχνίδια και στις δύο έδρες, μετρούσε ισάριθμες νίκες. Το εντυπωσιακό είναι ότι στα ματς της Φθιώτιδας οι Ερυθρόλευκοι είχαν έξι νίκες σε έξι ματς και με συντελεστή τερμάτων 19-2. Ο Ολυμπιακός μάλιστα είναι υπεύθυνος για την ευρύτερη ήττα της Λαμίας στην έδρα της, η οποία ήταν το 6-0 στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Ολυμπιακός επίσης δεν είχε ήττα στο ξεκίνημα του νέου έτους από το 2010, όταν στις 6 Ιανουαρίου 2010 είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ στο στάδιο Καραϊσκάκης με 2-1. Σε αυτά τα 13 χρόνια είχε 12 νίκες και μια ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη το 2022, ενώ δεν είχε δεχθεί ούτε τέρμα στις δέκα από τις 13 αναμετρήσεις με τις οποίες άνοιξε τη χρονιά στο πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις