Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Πεϊσότο και το δημοσίευμα για τον αρνητικό Ρεμπρόφ

Ολυμπιακός: Η περίπτωση του Πεϊσότο και το δημοσίευμα για τον αρνητικό Ρεμπρόφ
ΑΠΕ

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται χωρίς τίτλο και οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν τη… νέα ημέρα στην ομάδα, ψάχνοντας “καπετάνιο”. Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στο προσκήνιο.

Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ονόματα για τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι διοικούντες της ομάδας έχουν αρχίσει τις σχετικές επαφές και -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ο Σέζαρ Πεϊσότο είναι μια περίπτωση που απασχολεί “ζεστά” τους Πειραιώτες και… ανεβαίνει στη σχετική λίστα των Πειραιωτών.

Στο ερυθρόλευκο… κάδρο φαίνεται πως υπάρχουν και οι Κρέσπο, Ρεμπρόφ και Ντιέγκο Μαρτίνες, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από τους άλλους.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας “footboom.com”, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ έχει αρνητική στάση, στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. «Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η ελληνική ομάδα εξετάζει τον Ρεμπρόφ για τη θέση του προπονητή. Αλλά οι εκπρόσωποι του Ουκρανού τεχνικού είπαν ως αυτό είναι απίθανο. Ο Ρεμπρόφ απέρριψε αυτή την επιλογή».

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στον Περσικό κόλπο αναφέρουν πως ο 48χρονος τεχνικός σκέφτεται να παραμείνει στην Αλ Αΐν, στην οποία εργάζεται από το 2021.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις