Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία του ομίλου – Έτσι προκρίνεται στο Europa Conference League

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία του ομίλου – Έτσι προκρίνεται στο Europa Conference League
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Καραμπάγκ, πήρε τον πρώτο του βαθμό στο Europa League αλλά δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση και το 2023. Οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να προκριθούν στο Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει με τη Ναντ η οποία ηττήθηκε από τη Φράιμπουργκ με 4-0 για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa Confeence League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία την επόμενη αγωνιστική με τη Φράιμπουργκ και παράλληλα να ηττηθεί η τουλάχιστον να μην νικήσει η Ναντ  τη Καραμπάγκ προκειμένου να κριθούν όλα  απέναντι στους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Ολυμπιακό θα ήταν να ηττηθεί από τη Φράιμπουργκ και την ίδια ώρα η Ναντ να κερδίσει τη Καραμπάγκ, κάτι που θα σημάνει αυτόματο αποκλεισμό για τους ερυθρόλευκους από τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας.

Ακόμη και ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ, θα κρατήσει την ομάδα του Μίτσελ ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης αν η Ναντ δεν νικήσει τη Καραμπάγκ.

Το αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0
Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
27/10, 22:00 Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός
27/10, 22:00 Ναντ – Καραμπάγκ
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
3/11, 19:45 Ολυμπιακός – Ναντ
3/11, 19:45 Καραμπάγκ – Φράιμπουργκ

Η βαθμολογία του ομίλου

Φράιμπουργκ 12
Καραμπάχ 7
Ναντ 3
Ολυμπιακός 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις