Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρωθεί η Superleague

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρωθεί η Superleague
ΦΩΤΟ intime

Ολυμπιακός και ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι από τις ομάδες που θέλουν να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στη φετινή Superleague, περιμένοντας πια τις εξελίξεις και με τον κορονοϊό.

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των ομάδων για το μέλλον του πρωταθλήματος, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ εμφανίστηκαν “ανοιχτοί” στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής, μια πρόταση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Superleague: Οι θέσεις των 14 ομάδων για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport όμως και οι δύο ομάδες έχουν ως πρώτο στόχο την επανέναρξη των αγώνων. Από την πλευρά των Πειραιωτών, σημειώνουν ότι με βάσει και τις προτροπές της UEFA θα πρέπει να βρεθεί λύση για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνεύσει και η συμμετοχή όλων των ομάδων μας στην Ευρώπη.

Από την πλευρά της Ένωσης δε, ξεκαθαρίζουν ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν θα μπορούσε να πει “ναι” στην επανέναρξη και “όχι” στην οριστική διακοπή, αφού τα πάντα εξαρτώνται από την πανδημία του κορονοϊού. Ως εκ τούτου, η αναμονή θεωρείται η καλύτερη απόφαση αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα, ώστε να γίνουν κάποια στιγμή, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Superleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις