Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός και άλλες δύο ομάδες για Ρενέ λένε στη Βραζιλία

Ολυμπιακός και άλλες δύο ομάδες για Ρενέ λένε στη Βραζιλία
ΦΩΤΟ Reuters

Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός αλλά και δύο ακόμα ομάδες από Τουρκία επιθυμούν την απόκτηση του αριστερού μπακ, Ρενέ της Φλαμένγκο.

Για έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρενέ από τον Ολυμπιακό κάνει λόγο δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Torcedores».

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση για τον δανεισμό του 29χρονου αριστερού μπακ της Φλαμένγκο, με οψιόν αγοράς, αλλά η βραζιλιάνικη ομάδα δεν το συζητάει καν. Ο παίκτης πάντως μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, ενώ σημειώνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει και από δύο τουρκικές ομάδες, οι οποίες πάντως δεν κατονομάζονται.

«Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον αριστερό μπακ Ρενέ της Φλαμένγκο. Το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου είναι για εξάμηνο δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, εφόσον ο παίκτης καλύψει κάποιους προκαθορισμένους στόχους. Ωστόσο, η Φλαμένγκο δέχεται να διαπραγματευτεί μόνο με οριστική λύση και δεν πρόκειται να μπει σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία συζήτησης. Επίσης, ο παίκτης απασχολεί και δύο ομάδες από την Τουρκία. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022 και έτσι ο Ρενέ μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος από τον Ιούνιο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις