Αθλητικά

Τέλος ο Μεχντί Ταρέμι από τον Ολυμπιακό

Η ενημέρωση των Πειραωτών μέσω των social media
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό, ο Μεχντί Ταρέμι αποτελεί παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους”, με τον Ιρανό επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Μεχντί Ταρέμι και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Ήταν γνωστό ότι ο Ιρανός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον αφήνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας, την ίδια στιγμή που αποκτήθηκε ο Μεξικανός επιθετικός, Αρμάντο Γκονζάλες.

Ο διεθνής στράικερ είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τους Πειραιώτες αλλά εν τέλει οι δύο πλευρές επέλεξαν να πάρουν… διαφορετικούς δρόμους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα