Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός και Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν τις κινήσεις των Σακραμέντο Κινγκς

Ολυμπιακός και Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν τις κινήσεις των Σακραμέντο Κινγκς

Το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό είναι αμφίβολο, μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του στο ΝΒΑ από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Ολυμπιακός και ο Σάσα Βεζένκοβ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ως το 2024 ενώ στη συμφωνία των δυο πλευρών έχει οριστεί συγκεκριμένο NBA out στην περίπτωση που προκύψει η προοπτική από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ, μετά την ανταλλαγή των δικαιωμάτων του στο ΝΒΑ, φαίνεται πως έχουν φέρει έναν “πονοκέφαλο” στον Ολυμπιακό και αφήνουν… περιθώρια αποχώρησης για το “μαγικό” πρωτάθλημα και τους Κινγκς.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ -εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Euroleague– μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα ξέρει τι θα γίνει με το μέλλον του, κάτι που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό τις μετεγγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων»

Οι Κινγκς προετοιμάζονται για την επερχόμενη έναρξη της Free Agency (από 6 Ιουλίου), δείχνουν.. γεμάτοι στη θέση “4” και την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες – δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκέψεις χρησιμοποίησης του Βεζένκοφ στη θέση “3”.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν τα δεδομένα, ξέρουν ότι οι Κινγκς μπορούν έως τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου να πληρώσουν το buy out του Βεζένκοβ και περιμένουν τις εξελίξεις…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις