Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός και Τόμας Βατσλίκ συνεχίζουν μαζί

Ολυμπιακός και Τόμας Βατσλίκ συνεχίζουν μαζί

Ο Τόμας Βατσλίκ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τσέχος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Τσεχίας είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνου με τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι με αυτόματη οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν, εάν συμπλήρωνε έναν απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ είχε δεχθεί να μπει αυτός ο όρος με το εντυπωσιακό ποσοστό του 70%.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας, όχι μόνο έπαιξε σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού, αλλά αποτέλεσε κι έναν από τους καλύτερους παίκτες του, εμπνέοντας σιγουριά στην ερυθρόλευκη άμυνα, η οποία δεν εντυπωσίασε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έτσι το συμβόλαιο του Βατσλίκ με τον Ολυμπιακό ανανεώθηκε αυτόματα έως το καλοκαίρι του 2023. Ο Τσέχος γκόλκιπερ, με την παρουσία του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έφτασε τις 41 επίσημες συμμετοχές στα συνολικά 50 παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα οι Πειραιώτες σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά ο Ολυμπιακός θα κλείσει τη χρονιά με 56 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν ο Τσέχος δεν αγωνιστεί ξανά έως το τέλος της χρονιάς, έχει ξεπεράσει το όριο του 70% (σ.σ. 73%).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις