Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός και UNICEF εμβολίασαν ανασφάλιστα παιδιά [pics]

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Η συνεργασία του Ολυμπιακού και της UNICEF συνεχίζεται σε σταθερή βάση και με νέες δραστηριότητες ευαισθησίας για τα παιδιά. Αυτή τη φορά στο Ίλιον, όπου την Τρίτη μερίμνησαν για τον εμβολιασμό μικρών παιδιών, ηλικίας 6 μηνών έως 15 ετών, τα οποία είναι ανασφάλιστα και χρειάζονται στήριξη.

Οι εμβολιασμοί έγιναν στο Δημαρχείο του Ιλίου, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου. Παρόντες ήταν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η υπεύθυνη συνεργασίας του συλλόγου με τη UNICEF, Βερούσκα Γεωργαντή, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, Σοφία Τζιτζίκου, ο γενικός διευθυντής, Ηλίας Λυμπέρης, και ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Σε δηλώσεις της η κα Γεωργαντή τόνισε: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF, βρεθήκαμε στον Δήμο Ιλίου προκειμένου να συνδράμουμε στον εμβολιασμό μικρών παιδιών, που δυστυχώς λόγω της κρίσης δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα συγκεκριμένα εμβόλια, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για την υγεία τους. Η μεγάλη μας προσπάθεια για τον εμβολιασμό ευάλωτων παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζεται έως και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς. Ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμένει ο μεγαλύτερος δωρητής στην παγκόσμια καμπάνια εμβολιασμών της UNICEF «100% Campaign» και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις οικογένειες που ήρθαν σήμερα εδώ με τα παιδάκια τους υγεία και ένα καλύτερο αύριο!”.

Από την πλευρά της, η κα Τζιτζίκου είπε: “Σήμερα το πρωί η UNICEF μαζί με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν εμβολιασμό παιδιών στον Δήμο Ιλίου στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Η υποστήριξη του Ολυμπιακού αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αυτές τις σημαντικές δράσεις, προς όφελος των παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, είναι πολύτιμη. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και όλους τους συνεργάτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα προχωρήσουμε μαζί για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων προς όφελος κάθε παιδιού”.

Τέλος, ο δήμαρχος Ιλίου, κ. Ζενέτος, δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντική η εμβολιαστική κάλυψη των παιδιών, για το λόγο αυτό μόλις διαπιστώθηκε η έλλειψη συγκεκριμένων εμβολίων ανταποκριθήκαμε άμεσα. Θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί συμπαραστάτες των πολιτών και, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να βοηθούμε όσο και όπου μπορούμε. Με τη UNICEF έχουμε μια άριστη και στενή συνεργασία, η οποία έχει αποδείξει ότι αποδίδει καρπούς προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: olympiacos.org

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε