Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κούτρης: “Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ”

Ολυμπιακός – Κούτρης: “Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία καλείται να νικήσει την ΑΕΚ στο Φάληρο την επόμενη αγωνιστική.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο άσος των Πειραιωτών, αφού παραδέχθηκε πως η ομάδα του μπορούσε να παίξει καλύτερα στην Τρίπολη, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ.

Όσα δήλωσε ο Κούτρης στην κάμερα της Nova

«Ο Αστέρας Τρίπολης πάντα προβληματίζει τους μεγάλους, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ειδικά εντός. Εμείς δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε, έκλεισαν καλά τους χώρους, μπήκαμε σε κακή μέρα αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Έχουμε τώρα μια εβδομάδα για να ξεκουραστούμε για το ντέρμπι, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Είναι νωρίς, θα παίξουμε στην τούμπα δεν είναι κανείς φαβορί τόσες αγωνιστικές πριν’ το τέλος, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος, το έχει δείξει, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Πρωταρχικός στόχος είναι να νικήσουμε την άλλη Κυριακή, ίσως να πάμε πάλι πρώτοι, μετά έχουμε το Κύπελλο που είναι διαφορετικό, πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προκριθούμε. Είχα ένα θέμα με τον ωμό από την προετοιμασία, σε ένα τζαρτζάρισμα κουνήθηκε ο ωμός μου αλλά όλα καλά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις