Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κοβάσεβιτς: “Δεν πάμε για πόλεμο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το δικό του μήνυμα, ενόψει των – πιθανότατα –  αγώνων του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στα προκριματικά του Champions League, έστειλε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο ειδικός σύμβουλος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ μίλησε στον Τύπο της Σερβίας, τονίζοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι το φαβορί του ζευγαριού. Ακόμα υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν επεισόδια.

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν επεισόδια. Παίζουμε απλά ποδόσφαιρο και δεν πάμε για πόλεμο. Περιμένω μία καλή ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα. Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτίζαν. Αλλά μόνο στα… χαρτιά, καθώς δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτό που με νοιάζει και θέλω, είναι να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση”, τόνισε ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στις μετεγγραφικές κινήσεις των “ερυθρόλευκων”. “Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε”, ανέφερε.

Τέλος για το εκτός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στο Βελιγράδι, συμπλήρωσε: “Ξέρουμε πόσο είναι δύσκολο να παίζεις στο Βελιγράδι. Το γνωρίζω από τα Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε