Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ο πρώτος τελικός με τους Ρώσους για τους ομίλους του Champions League

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ο πρώτος τελικός με τους Ρώσους για τους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 2, newsit.gr) την Κράσνονταρ στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης” με στόχο να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που έχουν απομείνει για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η ώρα της πρώτης μάχης του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έφτασε. Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη ρωσική ομάδα (22:00, Cosmote Sport 2, newsit.gr), θέλοντας να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναμένεται να χρησιμοποιήσει την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεων με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι δεν ετοιμάζει εκπλήξεις, συγκριτικά με τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος

Κατώ από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, με τους Ομάρ και Τσιμίκα να βρίσκονται στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σεμέδο και Μεριά.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τους Μασούρα και Ποντένσε στις πτέρυγες και οργανωτή τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Γκερέρο.

Όπλο του ο κόσμος

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο, ο οποίος θα γεμίσει το “Γ. Καραϊσκάκης” σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Οι “ερυθρόλευκοι”, παίρνοντας δύναμη από τους οπαδούς τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης απέναντι στην Κράσνονταρ, ενόψει και της ρεβάνς στη Ρωσία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις