Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ραφίνια για το τέλος από τη Φλαμένγκο (video)

Ολυμπιακός: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ραφίνια για το τέλος από τη Φλαμένγκο (video)
ΦΩΤΟ twitter

Ο Ραφίνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Φλαμένγκο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και το Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά στο “αντίο” του προς τους οπαδούς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ με τη μεγάλη καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου, παραχώρησε μία φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη στην οποία εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι δηλώσεις του Ραφίνια

«Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε με τη Φλαμένγκο και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Μία πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με την ομάδα αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα.

Τα… χώνουν σε Ραφίνια και Ολυμπιακό οι οπαδοί της Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο έκανε ότι μπορούσε να με κρατήσει. Η πρόταση ήρθε πριν το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα τις εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό ο λόγος που αποχωρώ. Για μένα είναι σαν… έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση σε τέτοια ηλικία για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις