Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Ξέσπασμα» της συζύγου του Σα – «Οι οπαδοί να θυμούνται την προσφορά του»

Ολυμπιακός: «Ξέσπασμα» της συζύγου του Σα – «Οι οπαδοί να θυμούνται την προσφορά του»
ΦΩΤΟ Intime

Η σύζυγος του Ζοσέ Σα, Ρακέλ Γιακόμπ, με μήνυμά της στα social media υπερασπίστηκε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την σκληρή κριτική που δέχεται τον τελευταία από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Πολλά αρνητικά σχόλια φαίνεται πως δέχθηκε ο Ζοσέ Σα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ, καθώς του καταλογίζεται ευθύνη σε δύο από τα τρία γκολ των Άγγλων, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της φόρμας του. 

Η σύζυγος του Πορτογάλου γκολκίπερ, Ρακέλ Γιακόμπ, ενημέρωσεμέσω Instagram πως ο Σα έχασε τη γιαγιά του, η οποία κηδεύτηκε χθες (11/3) και αυτός έμεινε στην Ελλάδα για να δώσει το παρών στο ματς, ενώ υπενθύμισε στους φιλάθλους πως ο άντρας της είχε τεράστια προσφορά τα τελευταία δύο χρόνια στις επιτυχίες του Ολυμπιακού και ακλό θα ήταν να μην έχουν «κοντή μνήμη».

Η ανάρτηση της Ρακέλ Γιακόμπ

«Δεν είναι ο τύπος μου να σκάω με όλα αυτά τα μηνύματα και τα σχόλια που έλαβα τα τελευταία 24ωρα. Πρώτα απ’ όλα δεν είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά σύζυγος και δεν δίνω να δικαίωμα να μην με σέβεστε. Δεύτερον, αν στηρίζετε τον Ολυμπιακό πρέπει να έχετε καλύτερη μνήμη για όλη την καταπληκτική δουλειά που κάνει ο σύζυγός μου τις δύο τελευταίες σεζόν.

Πριν κριτικάρετε να ξέρετε ότι οι οπαδοί πρέπει να ανεβάσετε έναν παίκτη όπως έκαναν κάποιοι με τα θετικά μηνύματα που μας έστειλαν. Τρίτον, σε όσους λέτε ότι έχασε το πάθος του ή ότι δεν θέλει να είναι εδώ πια, την ίδια μέρα η γιαγιά του κηδευόταν στην Πορτογαλία και δεν μπορούσε να στηρίξει την οικογένεια του, αλλά ούτε να πει αντίο. Αν δεν είναι αγάπη πάνω απ’ όλα για την ομάδα του δεν ξέρω τι είναι.

Θα αμύνομαι και θα στηρίζω αυτή την ομάδα στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Θα ανεβάζω τον σύζυγό μου και θα το κάνω με ή χωρίς τη στήριξή σας. Αλλά, αν είστε οπαδοί της ομάδας, πρέπει να είναι δουλειά και αποστολή σας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις