Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Λάρισα: Χαμόγελα για τους νέους (video)

Ολυμπιακός – Λάρισα: Χαμόγελα για τους νέους (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λάρισας με 89-61 στο ΣΕΦ, στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday Nights Against Covid-19». Το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7, για τα οποία κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ όπως σε κάθε φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας, οι Πειραιώτες έκαναν σπουδαίες δωρεές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός αλλά και η Λάρισα παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από τους Έλληνες παίκτες που χρησιμοποίησε, με τους Νικολαΐδη, Κολοβέρο και Χρηστίδη να τα πηγαίνουν περίφημα. Θετική ήταν και η παρουσία του Χαραλαμπόπουλου.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 48-33, 70-52, 89-61.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Νικολαΐδης 6, Λαρεντζάκης 7 (1), Μάρτιν 6, Ζαν Σαρλ 9 (1), ΜακΚίσικ 9 (1), Χάρισον 5 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 14 (3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Κολοβέρος 11 (1), Σκουλίδας (3 ασίστ), Τζένκινς 2, Έλις 8 (4/4 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Χρηστίδης 13 (3/3 δίποντα, 6/8 βολές).

ΛΑΡΙΣΑ (Παπανικολόπουλος): Γουόσπαν 7, Μούρτος 9 (1), Σπυρόπουλος 8 (1), Παπαδάκης 9 (0/4 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Γκόρντον 7 (6 ριμπάουντ), Μόσιαλος, Κώττας 5, Καμάρας 9 (3/6 τρίποντα), Τσιούλκας, Καμπερίδης 7 (1).

Οι δωρεές των Πειραιωτών

Στο πλαίσιο του αγώνα, ο Ολυμπιακός παρέδωσε στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρη Βλαχάκη, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου.

Ακόμα, οι Πειραιώτες παρέδωσαν στην Δήμητρα Καλαντώνη, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΜΚΕ “ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ”, 3.000 μάσκες για τις ανάγκες του προσωπικού του Οργανισμού.

Ακόμα, στην μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7, ο Γιώργος Πρίντεζης, παρέδωσε στον Ηλία Γουζούαση, Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου στο οποίο και είχαν μεταφερθεί εκείνες τις δύσκολες ώρες τα περισσότερα από τα θύματα, μάσκες μιας χρήσης για τις ανάγκες του προσωπικού του νοσοκομείου.

Παράλληλα, βράβευσαν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη, για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο του Monday Night Against Covid-19.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις