Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Σαρωτικοί οι Πειραιώτες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0: Σαρωτικοί οι Πειραιώτες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σαρωτική εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, διαλύοντας τους Βοιωτούς με 6-0 για την 26η αγωνιστική της Super League 1. Δύο γκολ ο Μπιέλ (3′, 50′), δύο ο Κανός (86′, 88′) και από ένα Χουάνγκ (38′) και Μπακαμπού (58′). Τρεις ασίστ έβγαλε ο Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στον Λεβαδειακό και επέστρεψε στις νίκες, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena που θα κρίνει πολλά στη μάχη για τα πλέι οφ που ακολουθούν.

Η ομάδα του Μίτσελ συνδύασε την ουσία με το θέαμα, συντρίβοντας τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στο Φάληρο.

Μία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 53 βαθμούς. Σε δύσκολη θέση ο Λεβαδειακός, ο οποίος παρέμεινε στους 14 πόντους.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός είχε ένα “εκρηκτικό” ξεκίνημα κόντρα στον Λεβαδειακό, αφού μόλις στο 3′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπιέλ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, συνέκλινε και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν αρκετά μεσοαμυντικά προβλήματα, αλλά είδαν την Γκροφ να βγάζει στο 8′ το σουτ του Μασούρα.

Τρία λεπτά μετά, ο Φορτούνης αστόχησε, “τσιμπώντας” την μπάλα πάνω από τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, ενώ στο 15′ ο Γκροφ έδιωξε την κοντινή κεφαλιά του Μασούρα. Ήταν ξεκάθαρο, ότι ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς των “ερυθρόλευκων”, γι’ αυτό και προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο προσεκτικός στην άμυνα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λεβαδειακός “άγγιξε” στο 22′ την ισοφάριση, με τον Συμελίδη να στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ, με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή. Τρία λεπτά μετά, ο Μασούρας -με νέα κεφαλιά- ανάγκασε τον Γκροφ να κάνει νέα επέμβαση.

Στο 38′ ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Φορτούνη να εκτελεί κόρνερ και τον Χουάνγκ να πιάνει φοβερό σουτ στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Στο 50ο λεπτό ο Τσάπρας γλίστρησε, με τον Φορτούνη να παίρνει την μπάλα. Έδωσε στον Μπιέλ, με τον Ισπανό να περάνει τον Γκροφ και να πλασάρει για το 3-0.

Στο 56′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσάπρα στην περιοχή. Ο Μπακαμπού ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 4-0.

Στη συνέχεια, η παράσταση άνηκε στον Κάνος. Στο 86′ συνεργάστηκε με τον Βαλμπουενά, η άμυνα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ισπανός πλάσαρε για το 5-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ανδρούτσος τον τροφοδότησε από τα δεξιά και ο Κανός πλάσαρε για το 6-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Ραμόν, Φορτούνης (73′ Βαλμπουενά), Ανδρούτσος, Μασούρας (73′ Μποτούτσι), Μπιελ (59′ Κανός), Μπα, Χουάνγκ (59′ Κασάμι), Σαμασέκου, Ντόη, Μπακαμπού (59′ Ελ Αραμπί).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (70′ Νίκας), Μεχία (59′ Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58′ Σαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας (82′ Τορό), Βρακάς (71′ Σαχπεκίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις