Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Λίβερπουλ και Λέστερ κινούνται για Τσιμίκα σύμφωνα με την “Daily Mail”

Ολυμπιακός: Λίβερπουλ και Λέστερ κινούνται για Τσιμίκα σύμφωνα με την “Daily Mail”
ΦΩΤΟ intime

Κρούση από την Λίβερπουλ και την Λέστερ για τον Κώστα Τσιμίκα έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική “Daily Mail”. 

Τα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Τσιμίκας να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για ομάδα της Premier League… φουντώνουν, με σημερινό (8/8) δημοσίευμα της “Daily Mail” να αναφέρει πως η Λίβερπουλ έχει κάνει ήδη πρόταση στους “ερυθρόλευκους”, αλλά εξέλαβε αρνητική απάντηση αφού προσέφερε λιγότερα από τα 13 εκατ. ευρώ, τα οποία, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι το ελάχιστον ποσό από το οποίο συζητάει ο Ολυμπιακός.  Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι για τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς, η οποία μεσοβδόμαδα απέρριψε πρόταση των “κόκκινων”. 

Για τη Λέστερ σημειώνεται ότι ο Τσιμίκας είναι ο παίκτης που προορίζεται για διάδοχος του Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος πιθανότατα αποχωρεί, ενώ τονίζεται πως ο διεθνής Έλληνας μπακ εντυπωσίασε στον αγώνα με τη Γουλβς και πως ο Ολυμπιακός βλέπει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις