Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Προς… Σάββατο η αναμέτρηση της Euroleague

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Προς… Σάββατο η αναμέτρηση της Euroleague
Intime.gr

Πρόβλημα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αναμένεται να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής. Οι φιλοξενούμενοι το ζήτησαν, οι “ερυθρόλευκοι” συμφώνησαν” και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση της Euroleague.

Για το Σάββατο (17.10.2020) μεταφέρεται όπως όλα δείχνουν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Μπαρτζώκας: “Ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης” – Πρίντεζης: “Άδικος ο μηδενισμός”

Η απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (15.10.2020), βάζει μεγάλο… εμπόδιο η ομάδα του Ισραήλ, που την Τετάρτη υποδέχεται την Μπάγερν.

Το ταξίδι της Μακάμπι προς Αθήνα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί και μετά από αίτημα της -και συμφωνία του Ολυμπιακού- ο αγώνας μεταφέρεται για το Σάββατο, προκειμένου να έρθει η αποστολή της Μακάμπι την Παρασκευή στην Αθήνα.

Αλλαγή πιθανότατα θα υπάρξει και στην ώρα διεξαγωγής του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (14.10 / 21:00), προκειμένου η ιταλική ομάδα να αγωνιστεί πιο νωρίς και να … προλάβει να φύγει από την Ελλάδα πριν την έναρξη της απεργίας (ξεκινά 12 τα μεσάνυχτα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις