Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρινάκης σε Τοροσίδη: “Αρχηγέ και φίλε συνεχίζουμε” (pic)

Ολυμπιακός – Μαρινάκης σε Τοροσίδη: “Αρχηγέ και φίλε συνεχίζουμε” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας σε έναν ιστορικό αγώνα και για τον Βασίλη Τοροσίδη, καθώς θα είναι ο τελευταίος του αρχηγού των Πειραιωτών στη μεγάλη του καριέρα και με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας αμυντικός αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αλλά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μηνύματα από τον κουμπάρο Σωκράτη και τον ΠΣΑΠ για Τοροσίδη: “Ποιος ξεχνά το γκολ στη Νότια Αφρική;” (vid, pics)

Ο “ισχυρός άνδρας” της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα στον Τοροσίδη, μέσα από μία ανάρτηση στα social media, κάνοντας λόγο για έναν αρχηγό και φίλο.

Η ανάρτηση Μαρινάκη για Τοροσίδη

Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός! 

Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο…

Gepostet von Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis am Sonntag, 13. September 2020

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις