Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, Μπα: “Είμαι περήφανος κι ανυπόμονος”

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ, Μπα: “Είμαι περήφανος κι ανυπόμονος”

Ο Ουσεϊνού Μπα εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ κι έδειξε τον μεγάλο ενθουσιασμό που έχει.

«Νιώθω περήφανος και ανυπόμονος», ανέφερε ο 24χρονος Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο και δύσκολο αντίπαλο τους Μασσαλούς.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την πρεμιέρα του για το Champions League: «Νιώθω καλά, πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω περήφανος και ανυπόμονος. Να έρθει η στιγμή που θα βοηθήσω την ομάδα μου για τη νίκη».

-τη θητεία του στη Γαλλία και στον Ολυμπιακό: «Ναι, η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα από την Αζαξιό. Ήμουν νέος όταν βρέθηκα στον Ολυμπιακό και έπρεπε να περιμένω την ευκαιρία μου. Τώρα είμαι βασικός και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό που έχει συμβεί».

-την αντίδρασή του για τη Μαρσέιγ: «Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δύσκολος αντίπαλος. Τη σεβόμαστε και ξέρουμε πως θα μας δυσκολέψει. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα παίξω στο Champions League με αντίπαλο τόσο μεγάλη ομάδα».

-το εάν νιώθει πιο άνετα επειδή ο αντίπαλος είναι γαλλική ομάδα: «Όλες οι ομάδες στη φάση των ομίλων είναι μεγάλες και δύσκολοι αντίπαλοι. Οπότε δεν παίζει ρόλο. Είμαστε εδώ διότι έχουμε αξία και ποιότητα».

-την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Είναι αλήθεια πως έχουμε μεγάλη δύναμη όταν παίζουμε με τον κόσμο μας. Κάνει τα πάντα για να μας βοηθήσει ο κόσμος και εμείς τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους. Σίγουρα δεν μας αρέσει που θα παίζουμε χωρίς κόσμο».

-τους προσωπικούς του στόχους: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Δεν αλλάζουν και είναι και οι στόχοι της ομάδας. Είναι οι ίδιοι με πέρυσι. Να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Champions League».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις