Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Μάχη» για Φορτούνη στην Τουρκία – Τον «χρυσώνει» η Γαλατά

Ολυμπιακός: «Μάχη» για Φορτούνη στην Τουρκία – Τον «χρυσώνει» η Γαλατά
ΦΩΤΟ Intime

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι ο Κώστας Φορτούνης στην Τουρκία, αφού και οι τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνστραντινούπολης (Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας) επιθυμούν την απόκτησή του, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να αξιώνει υψηλό ποσό, την ώρα που τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ταξίδι του ατζέντη του παίκτη στη γειτονική χώρα.

Η Μπεσίκτας έκανε την αρχή, ενώ λίγο αργότερα η Fanatik ενέπλεξε και την Φενέρμπαχτσε για να μπει τελευταία στο… κόλπο της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη και η Γαλατασαράι, η οποία φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι« βέβαια φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ για να πουν το «ναι» για την παραχώρηση του Φορτούνη και αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να δοθούν. Σε κάθε περίπτωση Μπεσίκτας και Γαλατά παραμένουν «ζεστές» για τον διεθνή άσο, καθώς η Φενέρ έχει καλυμμένη τη θέση του δεκαριού (εκεί αγωνίζεται εξάλλου και ο Δημήτρη Πέλκας) ενώ την ίδια στιγμή τουρκικά δημοσιεύματ κάνουν λόγο για ταξίδι του ατζέντη του παίκτη του Ολυμπιακού, Πολ Κουτσολιάκου στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του πελάτη του, χωρίς ωστόσο κάτι να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις