Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου στην αποστολή, δύο κρούσματα και οδικώς από Πρέβεζα στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ

Ολυμπιακός: Με Ονιεκούρου στην αποστολή, δύο κρούσματα και οδικώς από Πρέβεζα στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ
ΦΩΤΟ Intime

Δύο κρούσματα κορονοϊού που αφορούν παίκτες εντοπίστηκαν στον Ολυμπιακό ο οποίος υπέστη ταλαιπωρία για να φτάσει τελικά στα Ιωάννινα όπου αύριο (20/3) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Superleague 1. 

Στα τελευταία τεστ τα οποία διενεργήθηκαν ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι φυσικά τέθηκαν νοκ άουτ και δεν θα συμμετάσχουν στο ματς. Από εκεί και πέρα ο Ονιεκούρου επέστρεψε ξανά σε αποστολή των Πειραιωτών, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν ως την πόλη της Ηπείρου. 

Συγκεκριμένα η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στην Πρέβεζα και όχι στα Γιάννινα καθώς το αεροδρόμιο είχε κλείσει λόγω κακοκαιρίας και οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους οδικώς.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις