Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αύριο (5/9) στις 21:00 η υποδοχή του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αύριο (5/9) στις 21:00 η υποδοχή του Μαρσέλο στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός με νεότερη ανακοίνωση του ενημερώνει ότι η υποδοχή του Μαρσέλο θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 21:00 στο ”Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να λάβουν χώρα τη Δευτέρα το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποθεώσουν το Μαρσέλο, ο οποίος αποτελεί τον νέο αστέρα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να διοργανώσει ειδική εκδήλωση στα πρότυπα του εξωτερικού προκειμένου να υποδεχτεί τον παγκόσμιο αστέρα Μαρσέλο και πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν το νέο τους ίνδαλμα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις