Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μηνύματα παραμονής από τον Ομάρ

Ολυμπιακός: Μηνύματα παραμονής από τον Ομάρ
ΦΩΤΟ Intime

Αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό για την παραμονή του Ομάρ Ελαμπτελαουί στην ομάδα, καθώς ο Νορβηγός φαίνεται θετικός σ’αυτό το ενδεχόμενο το τελευταίο διάστημα.

Η ανανέωση του της συνεργασίας με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, είναι ένα από τα κύρια θέματα με τα οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός, αν και η εξάπλωση του κορονοϊού έχει “παγώσει” τις περισσότερες υποθέσεις συμβολαίων στην ομάδα.

ο Νορβηγός μπακ, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία ανανέωσης, αλλά στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι πως τελικά αυτό θα επιτευχθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα (21/3) το “Φως των σπορ”, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν θετικά μηνύματα από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος φέρεται να δηλώνει σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του πως θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες.

Από τη στιγμή λοιπόν που θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού αναμένεται οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε συνάντηση για να συζητηθούν οι νέοι όροι της συνεργασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις