Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μονακό LIVE ο πρώτος ημιτελικός του Final Four της Euroleague

Ολυμπιακός – Μονακό LIVE ο πρώτος ημιτελικός του Final Four της Euroleague

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό με 76-62 στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (21/5), όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία έχει παίξει με διαφορά το καλύτερο μπάσκετ τη φετινή σεζόν έχει ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή (21/5), όταν και θα προσπαθήσει να σηκώσει την τέταρτη ευρωπαϊκή κούπα της.

Παρακολουθήσατε LIVE το Ολυμπιακός – Μονακό από το newsit.gr

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στα πέντε παιχνίδια στα πλέι οφ.

Από την πλευρά της, η Μονακό τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου και κατάφερε να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πέντε παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι στη Zalgirio Arena υπάρχουν περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού, κάνοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίζει σαν στο σπίτι της.

Ο νικητής του ζευγαριού θα περάσει στον τελικό, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ισπανικού εμφυλίου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις