Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μονακό: Μεγάλη πρόκληση κόντρα στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς

Ολυμπιακός – Μονακό: Μεγάλη πρόκληση κόντρα στη Μονακό του Μάικ Τζέιμς
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει στο ΣΕΦ τη “διαβολοβδομάδα” του στη Euroleague, υποδεχόμενος την Μονακό του Μάικ Τζέιμς (21:15, Newsit.gr, NovaSports 4)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα στη Euroleague, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες και το βράδυ της Πέμπτης (4/1, 21:15) υποδέχεται την ισχυρή Μονακό στο ΣΕΦ, με στόχο να μεγαλώσει το σερί του.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 10-8 και έχει την ευκαιρία να κάνει «διπλή» νίκη, κόντρα σε έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές του, με τον οποίο ισοβαθμεί.

Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν στο κατάμεστο ΣΕΦ τον Μάικ Τζέιμς και την… παρέα του για να πάρουν “εκδίκηση”, αφού στον πρώτο γύρο, οι Μονεγάσκοι είχαν επικρατήσει με 85-77 των Πειραιωτών.

Βέβαια, στο φάιναλ φορ του Κάουνας, τον περασμένο Μάιο, ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει, μετά από ανατροπή τη Μονακό στον ημιτελικό, ενώ “πικρή γεύση” είχαν πάρει οι Μονεγάσκοι και το 2022, όταν ο Ολυμπιακός τους άφησε εκτός φάιναλ φορ, επικρατώντας με 3-2 στα πλέι οφ.

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, τον πρώτο δηλαδή αγώνα στη Euroleague που είχε δικαίωμα συμμετοχής. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί απέναντι στη Μονακό. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, εάν ο Έλληνας κόουτς θα “κόψει” ξανά τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Μιχάλη Λούντζη, ή θα ακολουθήσει κάποιο άλλο αγωνιστικό πλάνο.

Στον τελευταίο της αγώνα, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ηττήθηκε εύκολα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 93-83, όμως νωρίτερα είχε “διαλύσει” την Μπαρτσελόνα με 91-71. Όσον αφορά τα αγωνιστικά των Μονεγάσκων, εκτός παραμένει ο τραυματίας Τζόρνταν Λόιντ.

Διαιτητές του αγώνα της 19ης αγωνιστικής ορίστηκαν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ράιν Περααντι (Εσθονία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, δεσπόζει το Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν (21:00, Novasports 5).

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45, Novasports 6)

Ερυθρός Αστέρας – Παρτίζαν (21:00, Novasports 5)

Βιλερμπάν – Ζάλγκιρις (21:00, Novasports Start)

Ολυμπιακός – Μονακό (21:15, Novasports 4)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις