Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μονακό: Να κρατήσει αλώβητη την έδρα του

Ολυμπιακός – Μονακό: Να κρατήσει αλώβητη την έδρα του

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (5/11, 21:00, Novaspost, LIVE από το newsit.gr) τη Μονακό στο ΣΕΦ, για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην έκτη του νίκη στη διοργάνωση, διατηρώντας απόρθητο το “κάστρο” του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο ΣΕΦ κι απόψε θέλουν να φτάσουν τις έξι νίκες και να ανεβούν στο 6-2, παραμένοντας στην πρώτη τετράδα της Euroleague.

Από την πλευρά της, η Μονακό του Μάικ Τζέιμς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές. Με ρεκόρ 4-3 οι Μονεγάσκοι έρχονται στο ΣΕΦ για να σπάσουν το αήττητο των Πειραιωτών. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, μιας και δύσκολα ο Ολυμπιακός θα τους επιτρέψει να… τρέξουν στο παρκέ.

Παράδοση στο ζευγάρι δεν υπάρχει, καθώς η Μονακό συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Euroleague. Στο πλαίσιο φιλικού τουρνουά που έγινε τον Σεπτέμβριο στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 98-93 (Βεζένκοφ 24, Ντόρσεϊ 20/Άντζουσιτς 20, Μοτιεγιούνας 18).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Γκουίντο Τζοβανέτι (Ιταλία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις