Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός-Μπάγερν, UEFA Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

ΦΩΤΟ Olympiacos FC
ΦΩΤΟ Olympiacos FC

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε… Οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούν απόψε (21:45, OTESPORT 2, NewsIt.gr) την Μπάγερν Μονάχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν κόντρα στους Βαυαρούς στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και ξέρουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μάχη…

Ο Μάρκο Σίλβα θα προσαρμόσει το σχήμα της πειραιώτικης ομάδας πάνω σ’ αυτό της Μπάγερν. Συνεπώς στα χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο. Η άμυνα θα πλαισιωθεί με τους Μαζουακού, Ελαμπντελαουί Σιόβα και Ντα Κόστα και φυσικά κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ρομπέρτο. Πίσω από τον Ιντέγιε θα βρίσκονται ο Τσόρι με τον Πάρντο.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι οι:
Καπίνο, Μποτία, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Μανιάτης και Σεμπά. Ο Μπουχαλάκης βρέθηκε εκτός αποστολής αφού κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπενατιά, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί, Ρόμπεν και Κιρχόφ, αλλά και πάλι η ενδεκάδα του είναι πολύ δυνατή.

Ο Νόιερ θα είναι στο τέρμα κι οι Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα θα παίξουν στην άμυνα. Οι Αλόνσο, Αλκάνταρα και Βιδάλ θα θα βρεθούν στο κέντρο, ο Γκέτσε θα έχει ρόλο οργανωτή και ο Μίλερ με τον Κόστα θα είναι δεξιά και αριστερά αντίστοιχα του Λεβαντόφσκι.

Ο πάγκος της Μπάγερν:
Ουλράιχ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόντε, Γκαουντίνιο, Κίμιχ, Κόμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε