Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Θέλει επιστροφή στις νίκες στο ντεμπούτο του Πετρούσεφ

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Θέλει επιστροφή στις νίκες στο ντεμπούτο του Πετρούσεφ
Eurokinissi

Η 13η αγωνιστική στη Euroleague ολοκληρώνεται την Παρασκευή (08.12) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:15, Newsit.gr, Novasports Prime) στο ντεμπούτο του Φίλιπ Πετρούσεφ με την ομάδα.

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, σε αναμέτρηση όπου αναμένεται να έχουμε το ντεμπούτο του Φίλιπ Πετρούσεφ στην ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά τη «διαβολοβδομάδα» που διανύουμε στη Euroleague, καθώς ηττήθηκαν 77-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και “έπεσαν” στο 6-6. Αοπ’ την άλλη, οι Βαυαροί έχουν τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση, ανεβάζοντας έτσι το ρεκόρ τους στο 6-6.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στη δράση. Δεν υπολογίζεται ακόμη και ο επίσης νεοαποκτηθείς Ναζ Μήτρου-Λονγκ, καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Αμφίβολοι είναι οι Αντρέας Ομπστ, Λεάντρο Μπολμάρο και Νίκλας Βίμπεργκ. Η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Το αποψινό πρόγραμμα στη Euroleague

Ζάλγκιρις – Μονακό (20:00, Novasports Start)

Ολυμπιακός – Μπάγερν (21:15, Novasports Prime)

Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 4)

Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 6)

Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30, Novasports 5)

Βιλερμπάν – Βαλένθια (22:00, Novasports 2)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις