Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο Ονιεκούρου – Ξεκαθαρίζει για Λίνκολν

Ολυμπιακός: Μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο Ονιεκούρου – Ξεκαθαρίζει για Λίνκολν
ΑΠΕ

Οι περιπτώσεις των Χέρνρι Ονιεκούρου και Λίνκολν απασχολούν τον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα…

Χένρι Ονιεκούρου και Λίνκολν δείχνουν αυτή τη στιγμή να είναι στην… πρώτη γραμμή για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στα εξτρέμ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μονακό για να εξετάσει τα “θέλω” της γαλλικής ομάδας για τον 24χρονο Νιγηριακό ακραίο επιθετικό.

Τις δυο τελευταίες σεζόν, ο Ονιεκούρου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ. Μέχρι την Παρασκευή η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει ουσιαστικά, καθώς η ομάδα της Τουρκίας έχει οψιόν αγοράς 4,35 εκατ. ευρώ. Ο Νιγηριανός έκανε μια καλή σεζόν, πραγματοποιώντας 19 εμφανίσεις και “μετρώντας” 5 γκολ και 5 ασίστ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του και την περίπτωση του Λίνκολν της Σάντα Κλάρα, όμως πρόκειται για μια σαφώς πιο δύσκολη και… αλμυρή περίπτωση.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, “μετρώντας” 32 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (1 γκολ και 5 ασίστ). Στη… μέση υπάρχει και η Γκρέμιο η οποία έχει ένα 20% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις