Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 10-7: Πρώτη νίκη για τους Πειραιώτες στους «8» του Champions League του πόλο ανδρών

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 10-7: Πρώτη νίκη για τους Πειραιώτες στους «8» του Champions League του πόλο ανδρών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στη φάση των «8» του Champions League του πόλο ανδρών, αφού κατάφερε να “λυγίσει” την πρωτοπόρο του ομίλου, Μπαρτσελονέτα, με 10-7, στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στη 2η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Champions League του πόλο ανδρών κόντρα στην “ισχυρή” Μπαρτσελονέτα, αλλά με τον Μπίγιατς να είναι ανίκητος κάτω από την εστία και τον Γενηδουνιά να πετυχαίνει πέντε γκολ στο ματς, έφθασε σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Κι αυτό γιατί έμεινε “ζωντανός” για την πρόκριση από τα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα συνεχίσει να “παλεύει” για να πάρει το ένα “εισιτήριο” για το final-4 της Μάλτας.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-2, 2-3

Οι συνθέσεις στο ματς

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς
Μπαρτσελονέτα (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναούχα 1, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πάβιγιαρντ 1, Πάουλ, Ταούλ, Περόνε 1, Μπιέλ 1, Ζόβιτς, Πόρτερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις