Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Παραβάσεις 24” και 8” στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ! (video)

Ολυμπιακός – Μπασκόνια: Παραβάσεις 24” και 8” στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ! (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός και η Μπασκόνια τίμησαν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ με έναν πολύ όμορφο και συγκινητικό τρόπο, πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, αφού υπέπεσαν σε παραβάσεις 24 και 8 δευτερολέπτων, αριθμούς που φορούσε σε όλη του την καριέρα ο “Black Mamba”.

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ τίμησαν Ολυμπιακός και Μπασκόνια, πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ. Οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε παραβάσεις των 24” (Ολυμπιακός) και 8” (Μπασκόνια) προς τιμή του θρυλικούς NBAer, που έφυγε από τη ζωή και φορούσε αυτούς τους αριθμούς στη φανέλα του σε όλη του την καριέρα. Μίαν κίνηση στην οποία έχουν προχωρήσει και θα προχωρήσουν κι άλλες ομάδες σε κάθε διοργάνωση παγκοσμίως.

 

Πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και του Άρτσιμπαλντ, που επίσης “έφυγε” προ ημερών από τη ζωή, όπως και για τον Αντώνη Νταή, επί σειρά ετών βοηθό μάνατζερ του Ολυμπιακού, στη μνήμη του οποίου οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” φορούσαν και σχετικά T-Shirt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις