Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ναντ: Ευρωπαϊκό φινάλε με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός – Ναντ: Ευρωπαϊκό φινάλε με το μυαλό στον Παναθηναϊκό
Intime.gr

Ο… αποκλεισμένος Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport 2) ψάχνοντας την πρώτη του φετινή νίκη στην Ευρώπη και θέλοντας να “χτίσει” ψυχολογία” ενόψει του ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει οριστικά εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας, τόσο απ’ το Europa League, όσο κι απ’ τα play off του Europa Conference League, μετά τη συγκομιδή των μόλις 2 βαθμών στους πρώτους 5 αγώνες του στον 7ο όμιλο του Europa League.

Απέναντι στην Ναντ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν την ευρωπαϊκή παρουσία τους με μία νίκη, τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για πάρουν μία μεγάλη ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται ενόψει του κυριακάτικου (6/11, 19:30) μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει μια ομάδα με αλλαγές, ενόψει και του ντέρμπι με τον παναθηναϊκό.

Ο Γκονζάλεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή των Πειραιωτών και τους Παπέ Αμπού Σισέ και Βρσάλικο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες, οι Μασούρας, Μπιέλ κι ο τιμωρημένος Ουσεϊνού Μπα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Βρουσάι – Κούντε, Μπουχαλάκης – Ελ Αραμπί, Μπόουλερ – Ουί-Τζο, Καμαρά

Ναντ: Λαφόντ, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουά, Άπια, Γκεσάντ, Σισοκό, Μουτουσαμί, Μπαμπά, Μοχάμεντ, Μπλας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Σερχέι Μπόικο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βαλεντίν Κούτσεφ, Βολοντίμιρ Βολόντιν και 4ο τον Ανατόλι Αμπντούλα. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Πιότρ Λάσικ και AVAR ο Πάβελ Πσκιτ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις