Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ναντ: Γι αυτό δεν μπορεί να παρουσιαστεί αδιάφορος στο ευρωπαϊκό του φινάλε

Ολυμπιακός – Ναντ: Γι αυτό δεν μπορεί να παρουσιαστεί αδιάφορος στο ευρωπαϊκό του φινάλε
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός “αποχαιρέτησε” την Ευρώπη, μετά και τα αποτελέσματα που υπήρξαν στον όμιλο του στην 5η αγωνιστική του Europa League, αλλά κόντρα στην Ναντ έχει κίνητρα για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ στον τελευταίο του αγώνα στη φάση των ομίλων του Europa League (3/11, 19:45, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT 2HD) και έχει τους… λόγους του για να κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στη γαλλική ομάδα.

Μετά τη συγκομιδή των μόλις 2 βαθμών στους πρώτους 5 αγώνες του στον 7ο όμιλο του Europa League και τον αποκλεισμό του στα προκριματικά του Champions League ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη και παράλληλα να πάρει.. ψυχολογία, ενόψει του ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία ευρωπαϊκή επιτυχία των Πειραιωτών στην Ευρώπη ήταν το περσινό 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διορθώσουν την συγκομιδή τους στη βαθμολογία της UEFA, ώστε να μην τελειώσουν τη φετινή τους παρουσία με μόλις 3.000 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να ισοφαρίσει την “κακή” επίδοση της σεζόν 2017/17, όταν είχε ολοκληρώσει τον ευρωπαϊκό του όμιλο στο Champions League χωρίς νίκη, κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με νίκη, ο Ολυμπιακός θα βάλει και 630.000 ευρώ στα ταμεία του (η ισοπαλία δίνει 230.000 ευρώ). Τα μέχρι τώρα «ερυθρόλευκα» έσοδα υπολογίζονται σε 3,6 εκατ. ευρώ και μένει να αποσαφηνιστεί το ποσό που θα έρθει από το market pool (υπολογίζεται περί τα 3 εκατ. ευρώ).

Να αναφέρουμε ότι η παράδοση των εντός έδρας αναμετρήσεων των «ερυθρολεύκων» απέναντι σε γαλλικές ομάδες είναι ισορροπημένη, με τον Ολυμπιακό να έχει επτά νίκες, έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε 15 αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες από την Ligue 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις