Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νίκησε Άλκμααρ! Κέρδισε Οφόε και Μπεν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του. Μετά το 6-0 επί της Μαλίν, οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν της Άλκμααρ με 2-0, με τους Οφόε και Καρσελά να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο πρώτος, μάλιστα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δημιουργώντας και τα δύο γκολ της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Βέλγος χαφ έβγαλε κάθετη προς τον Μπεν, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 60′. Ο πρώην παίκτης της Λέγκια, ένα λεπτό αργότερα, κέρδισε πέναλτι, με τον Μπεν να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τους Πειραιώτες να έχουν ηττηθεί μόνο από τον Πανιώνιο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τους. Επόμενη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό είναι το φιλικό με τη Λόκερεν το Σάββατο (15/07, 18:00).

Οι συνθέσεις:

Άλκμααρ (Τζον Φαν ντεν Μπρομ): Ολί, Όπνταμ, Φλάαρ, Λίντεν, Χαπς, Σέουντιενς, Χέλμερ, Μπάκερ, Στενγκς, Φράιντεϊ, Βάινταλ.

Ολυμπιακός (Μπεσνίκ Χάσι): Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63’ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63’ Ρομαό), Ρέτσος (37’ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63’ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63’ Φορτούνης), Μάρτινς (46’ Οφόε, 77’ Σιώπης), Ανδρούτσος (63’ Ταχτσίδης), Σεμπά (63’ Μάριν), Ελιουνούσι (46’ Καρσελά, 77’ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε