Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ 12-12: Καταδικαστική ισοπαλία για τους Πειραιώτες στο πόλο ανδρών

Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ 12-12: Καταδικαστική ισοπαλία για τους Πειραιώτες στο πόλο ανδρών
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε στο τέλος την ισοφάριση για το 12-12 επί της Νόβι Μπέογκραντ και πλέον μοιάζει απίθανο να καταφέρει να προκριθεί ξανά στο Final 8 του LEN Champions League.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται πια δύο εντός έδρας ήττες της Φερεντσβάρος, απόψε από τη Ραντνίτσκι και την τελευταία αγωνιστική από την Μπρέσια, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα να βρίσκονται με το ένα… βήμα εκτός διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν “αγκαλιά” με τη νίκη πάντως κόντρα στη Νόβι, αλλά ένα γκολ του Στραχίνια Ράσοβιτς στην εκπνοή του αγώνα, έφερε την ισοπαλία, που μοιάζει καταδικαστική για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-3, 5-3, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς
ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Γκ. Πιγέτλοβιτς, Στρ. Ράσοβιτς 5, Τόμιτς, Σουσιασβίλι 1, Ντ. Πιγέτλοβιτς 1, Γκογκόφ, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς, Μαρτίνοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Β. Ράσοβιτς 2, Κοΐμπρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις