Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από το Champions League άλλαξε τα δεδομένα στο Europa League

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από το Champions League άλλαξε τα δεδομένα στο Europa League

Ο Ερυθρός Αστέρας αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα στα πλέι οφ του Champions League και θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Ο αποκλεισμός των Σέρβων επηρεάζει και τον Ολυμπιακό.

Σε κίνδυνο βρίσκεται η παρουσία του Ολυμπιακού στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League. Μετά την πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα επί του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League, οι Σέρβοι έπεσαν στο Europa League.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται πιο ψηλά από τον Ολυμπιακό στο ranking κι έτσι ακόμα μία θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας “καπαρώθηκε”.

Πλέον η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ελπίζει σε προκρίσεις στο Champions League των Ντινάμο Ζάγκρεπ και Ρέιντζερς (έχουν επίσης μεγαλύτερη βαθμολογία), με αμφότερες τις ομάδες να αγωνίζονται σήμερα (24/8).

Η Ντινάμο Ζάγκρεπ υποδέχεται την Μπόντο/Γκλιμτ, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ενώ η Ρέιντζερς φιλοξενείται από την PSV Αϊντχόφεν (2-2 στη Σκωτία).

Εννοείται πως για να έχουν όλα αυτά βάση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη (25/8) και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις