Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Basket League

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Basket League
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Λαύριο στην 3η αγωνιστική της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στη λίστα των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει επόμενο “στόχο” τον Λευτέρη Σούμποτιτς, ενώ βρίσκεται κοντά και στο top10 των προπονητών, με 200 νίκες στην Basket League.

Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ

Μία θέση στη λίστα των προπονητών με τις περισσότερες νίκες από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64) «σκαρφάλωσε» ο Γιώργος Μπαρτζώκας μέσα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο Megabolt για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έφτασε τις 184 νίκες στους πάγκους της κατηγορίας και έγινε ο 13ος της σχετικής λίστας αφού ξεπέρασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Το έκανε πάντως έχοντας επτά περισσότερα παιχνίδια από τον «Δράκο», 282 έναντι 275.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μπροστά του και άλλες «προσπεράσεις» και μάλιστα σχετικά σύντομα, με πρώτη αυτή στον Λευτέρη Σούμποτιτς που έχει 185 νίκες, ενώ βάζει πλώρη για τις 200, αριθμό στον οποίο έφτασαν συνολικά 10 προπονητές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις