Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά “καθαρός” απ’ τον κορονοϊό! Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης με Σίτι

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά “καθαρός” απ’ τον κορονοϊό! Αμφίβολος ο Μπουχαλάκης με Σίτι
Intime.gr

Ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε ευχάριστα νέα, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μαντί Καμαρά. “Πονοκέφαλος” για τον Πορτογάλο τεχνικό με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε έστω και δύσκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε ένα πολύ καλό νέο, αφού το τελευταίο τεστ για κορονοϊό που υποβλήθηκε ο Μαντί Καμαρά βγήκε αρνητικό.

Θυμίζουμε ότι ο Αφρικανός μέσος έχασε τα δύο πρώτα ματς του Ολυμπιακού στο Champions League, κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο. Ο Καμαρά θα κάνει ένα ακόμα τεστ COVID 19 και εάν και αυτό βγει αρνητικό, θα είναι διαθέσιμος για τη “μάχη” του Μάντσεστερ, κόντρα στη Σίτι.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό επικρατεί ανησυχία για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα πρώτα.. νέα για την κατάσταση του Έλληνα μέσου δεν είναι καθησυχαστικά, αφού οι ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση παραμένουν έντονες. Αυτή τη στιγμή, η παρουσία τυ στο ματς κόντρα στη Σίτι είναι αβέβαιη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις